Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhepartiossa retkeillään, leikitään ja askarrellaan  sekä osallistutaan lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14-16.

Ilmoittauduthan mukaan perhepartion omiin retkiin viimeistään  edeltävänä perjantaina lähettämällä sähköpostia Taikalle  (taika @mikaelinsinikellot.fi).

Tapahtumiin voi ilmoittautua myös facebookissa. Perhepartiolla on oma suljettu Facebook-ryhmä nimeltään Mikaelin Sinikellojen perhepartio. Kaikista tapahtumista tulee ryhmään kutsu sekä muuta lisätietoa tapahtumasta.

Perhepartion toimintaan voi tutustua myös seuraamalla sinikellojen blogia. Perhepartio päivittää blogiin ahkerasti kuulumisia retkiltään.

Jäsenmaksu

Mikaelin Sinikellot perii perhepartiolaisilta 30 euron suuruisen jäsenmaksun / perhe / kalenterivuosi. Jäsenmaksulla saa oikeuden osallistua perhepartion tapaamisiin sekä koko lippukunnan yhteisiin tapahtumiin (esim. yrjönpäiväjuhla, kesäleiri, joulujuhla). Joihinkin tapahtumiin tai leireille saatetaan lisäksi periä erillinen korvaus (ruoka-, materiaali-, kuljetus- tms . kuluista), joka ilmoitetaan aina erikseen.

Mikäli toinen tai molemmat vanhemmista ovat Mikaelin Sinikellojen ja Suomen Partiolaisten jäseniä, ei erillistä perhepartion jäsenmaksua vaadita. Perhepartion jäsenmaksu ei valitettavasti sisällä vakuutuksia. Siksi suosittelemme perheellä olevan omat vakuutukset voimassa.

Suomen Partiolaisten jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla on toiminnan vastuu-, tapaturma- , matkustaja-, matkatavara- ja matkavastuuvakuutus LähiTapiolassa. Vahingon sattuessa korvausta haetaan ensisijaisesti vakuutetun omasta, mahdollisesta henkilökohtaisesta vakuutuksesta. Vakuutus ei ole voimassa Suomen Partiolaisten jäsenmaksun maksaneen aikuisen lapsilla, mikäli lapset eivät ole erikseen maksaneet Suomen Partiolaisten jäsenmaksua.