Toimintaryhmät

Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita partiolaisia. Sudenpennut kokoontuvat viikoittain kololla. Laumailloissa leikitään, seikkaillaan, askarrellaan ja opitaan tietysti uusia taitoja yhdessä ikätovereiden kanssa. Viikonlopun mittaisia sudenpenturetkiä järjestetään kaksi vuodessa, toinen syksyllä ja toinen keväällä. Lisäksi sudenpennut tekevät päiväretkiä, osallistuvat talvi- ja kesäleireille sekä sudenpentukisoihin.

 

 

Seikkailijat

Seikkailijat ovat 10-12 -vuotiaita partiolaisia. Viikottaisissa kokouksissaan seikkailijajoukkueet opettelevat partion perustaitoja ja suorittavat erilaisia taitomerkkejä kuten tutkimusmatkailija, ensiapu, ja rakentelu. Seikkailijat retkeilevät sudenpentuja useammin ja osallistuvat viikon mittaiselle kesäleirille. Kesäleirillä uudet seikkailijat saavat leirikasteessa oman partionimensä.

 

 

Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita partiolaisia.

 

 

 

Samoajat

Samoajat ovat 15-17 -vuotiaita partiolaisia. Samoajat toimivat lippukunnassamme johtajina sudenpentu- ja seikkailijaryhmissä. Samoajien ohjelmaan kuuluu oman ohjelman lisäksi ryhmänohjaajakoulutus ja johtamisharjoittelu. Samoajat osallistuvat partiopiirin ja Suomen partiolaisten järjestämiin elämyksellisiin tapahtumiin. Samoajat kokoontuvat n. kerran kuukaudessa

 

 

Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18-22 -vuotiaita partiolaisia. Vaeltajat toimivat lippukunnassamme vastuullisissa johtajathtävissä.

 

 

 

Perhepartio

Perhepartio on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhepartiossa retkeillään, leikitään ja askarrellaan  sekä osallistutaan lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Perhepartio kokoontuu noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 14-16.