Kalenteri

Mar
3
Sat
Ukko-talvi-pt-kisat SM, Vantaa
Mar 3 @ 20:16 – Mar 4 @ 21:16
Mar
5
Mon
Hallitus ja johtajisto
Mar 5 @ 17:00 – 18:00
Mar
7
Wed
SamoajaSplättis
Mar 7 @ 16:30 – 17:30

 

Tule haastamaan naapurilippukuntasi samoajat värikuulataistoon!

Mustelmien lisäksi saat antia samoajaohjelman toteuttamisesta hauskalla tavalla ja sen huimasta monipuolisuudesta. Saman sisältöinen tapahtuma järjestetään sekä Turun että Porin alueella. Maksimiosallistujamäärä on 20 samoajaa/tapahtuma.

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/samoajaspl%C3%A4ttis

 

Riehakas ryhmä haltuun
Mar 7 @ 18:00 – 21:00

Koulutus on tarkoitettu ryhmänohjaajille samoajista aikuisiin ja erityisesti hänelle/heille, jonka/joiden ryhmässä on yksi tai useampi haasteellisesti käyttäytyvä ryhmän jäsen.

Kolmesta tunnista käytetään parisen tuntia erityisen käyttäytymisen taustalla mahdollisesti olevan teoreettisen tiedon käsittelyyn ja eri väleissä pohditaan yhdessä osallistujien partioryhmissä esiintyviä ongelmatilanteita ja etsitään niihin ratkaisumalleja.

Kouluttajana toimii alan ammattilainen ja samalla myös aktiivi partiojohtaja Karoliina “Karkki” Polvi,Turun Tähti-Tytöistä, Auran Tähti Pojista sekä Turun Sinikotkista.

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/riehakas-ryhm%C3%A4-haltuun-%E2%80%93-keinoja-ja-vinkkej%C3%A4-haastavan-partioryhm%C3%A4n-ohjaamiseen

Mar
8
Thu
SamoajaSplättis/ Turku
Mar 8 @ 22:42 – 23:42

Tule haastamaan naapurilippukuntasi samoajat värikuulataistoon!

Mustelmien lisäksi saat antia samoajaohjelman toteuttamisesta hauskalla tavalla ja sen huimasta monipuolisuudesta. Saman sisältöinen tapahtuma järjestetään sekä Turun että Porin alueella. Maksimiosallistujamäärä on 20 samoajaa/tapahtuma. 

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/samoajaspl%C3%A4ttis-0

Mar
9
Fri
Erätaitoperuskurssi
Mar 9 @ 23:07 – Mar 11 @ 00:07

Oletko kiinnostunut retkeilyn perusteista: majoittumisesta, retkiruoanlaitosta, luonnossa liikkumisesta hyvässä seurassa?

Oletko tarpojaryhmän vetäjä, etkä oikein keksi, mitä uutta retkillä voisi tehdä? Lähde Erätaitoperuskurssille! jos siis olet tarpoja tai sitä varttuneempi retkistä ja leireistä kiinnostunut partiolainen, olet enemmän kuin tervetullut mukaan. Tavoitteenamme on innostaa retkeilemään ja viihtymään luonnossa.

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/er%C3%A4taitoperuskurssi-5

Mar
13
Tue
Rekrykoulutus
Mar 13 @ 10:00 – 11:00

Apua aikuisten rekrytointiin!

Piirin aikuis- ja luottisryhmä järjestää rekrykoulutuksen, jonka tavoitteena on antaa tietoa, tukea ja vinkkejä aikuisten rekrytointiin mukaan partiotoimintaan. Koulutuksen sisältö on suunniteltu sekä uusien piiriluottisten että uusien lippukuntatoimijoiden rekrytoinnin näkökulmasta. Koulutuksen pitävät rekrytoinnin ammattilaiset.

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/rekrykoulutus-0

Mar
16
Fri
Muonituskurssi
Mar 16 @ 17:00 – Mar 17 @ 19:00

Ruuanlaitto isoille ihmismäärille, vaikeaako?

Kurssilta löydät hyvän ruuan ja seuran lisäksi aimo annoksen tietotaitoa budjetin laskemisesta, ainemäärien miettimisestä ja erityisruokavaliosta. Kurssi toteutetaan isolta osin itse tekemällä ja kokeilemalla. Kurssiin kuuluu jälkeenpäin suoritettava muonitustehtävä lippukunnassa tai piirissä.

Eikä siinä vielä kaikki! Kurssilla saat valmennuksen hygieniapassin suoritukseen.

(Passin hinta ei sisälly kurssimaksuun.)

Viimevuosien kurssipalautteen perusteella paastoaminen itse viikonloppua varten kannattaa aloittaa jo alkuvuodesta…

Kurssille voi osallistua vuonna 2001 syntynyt taikka sitä vanhempi partiolainen. Mukaan otetaan 30 ensimmäistä, leivo siis itsesi iloiseen joukkoomme!

65€/henkilö

VIP 31.1.

http://www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tapahtumat/muonituskurssi-2

Sampo- ja akelakoulutus
Mar 16 @ 23:21 – Mar 18 @ 00:21

Sähäkkyyttä ja sähköä sudenpentutoimintaan akelakurssilta.

Tällä kurssilla saat käytännön ideoita ja onnistumisen eväät sudenpentulauman johtamiseen ja partio-ohjelman toteuttamiseen. Tapaat myös muita akeloita ja saat heiltä vertaistukea. Retkeilytaidotkin kehittyvät kurssilla. Paras koulutus akelan pestissä toimimiseen – kurssi on suunnattu sekä tuleville että jo pestissään aloittaneille akeloille. 

Kurssille voi osallistua myös räätälöidysti, juuri sinulle sopivalla tavalla: valitse tiivis paketti ja annos itseopiskelua, tai koko viikonlopun täydellistämissetti kaikilla herkuilla ja todistus sen kruununa. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on 18 vuoden ikä.


Lähde takomaan itsestäsi rautainen Sampo, seikkailijoiden johtaja!

Tällä kurssilla saat käytännön ideoita ja onnistumisen eväät seikkailijoiden johtamiseen ja partio-ohjelman toteuttamiseen. Tapaat myös muita sampoja ja saat heiltä vertaistukea, retkeilytaidotkin kehittyvät kurssilla! Viikonlopun panostuksella tukea koko pestin ajaksi! Paras koulutus seikkailijoiden johtajana eli sammon pestissä toimimiseen – kurssi on suunnattu sekä tuleville että jo pestissään aloittaneille sammoille.